terapia24-logo-fejlec

Vásárolj Safe Laser készüléket 0% THM-el!

Safe Laser árak – 150/500/1800

Érdeklik a Safe Laser árak? Vásárlás előtt ki szeretné próbálni a készüléket? Nálunk ezt is megteheti. Javasoljuk, hogy kezdje 2 hetes bérléssel az ismerkedést a Safe Laser-rel. Mivel a 2 hetes bérlés ára 100%-ban beszámításra kerül a vételárba, így semmivel nem lesz végül drágább a készülék beszerzése, mintha próba nélkül vásárolt volna. A Safe Laser árak minden hivatalos forgalmazónál azonosak. Amennyiben nálunk vásárol, a Safe Laser készüléket kifizetheti Cetelem áruhitellel és amennyiben nem személyesen veszi át a készüléket, nem számítunk fel szállítási költséget sem, valamint a 2 hetes bérleti díjat – kizárólag az egyösszegű vásárlás esetén – beszámítjuk! Safe Laser 500 ár: Jelenleg 479 000 Ft.

A Safe Laser készülékek hatékonyan segítik a gyermekek, a felnőttek és az idősek gyógyulását, ezért minden család “házipatikájában” hasznos eszközök, ezen felül állatgyógyászati felhasználásra is alkalmasak. Az állatok esetében a lézerfénynek ugyanolyan biológiai hatása van, mint az embereknél! a lézerterápiát önmagában vagy kiegészítő terápiaként ugyanazokra a betegségekre, kórképekre lehet használni, mint az embereknél.

10 havi kamatmentes Cetelem áruhitellel.

A 0% THM es hitelre történő vásárlásokhoz is járnak az ajándékok! Akár 0 Ft önerővel is vásárolhat!

safe laser árak

EK tanúsítvány száma:
144783-18-09-05

Minőségirányítási rendszertanúsítvány száma:
144784-18-09-05

Tanúsító szervezet: CE Certiso Orvos- és Kórháztechnikai Ellenőrző és Tanúsító Kft. (NB 2409)

Orvosi lágylézereink az 4/2009.(III.17.) EüM rendeletet alapján a II. a orvostechnikai osztályba tartozó orvostechnikai eszközök. A tanúsítás biztosítja, hogy a felhasználó biztonságos, hatékony, ellenőrzött minőségű és megfelelő szervizháttérrel rendelkező eszközt kapjon. Az EU-ban kizárólag CE jelöléssel ellátott orvostechnikai eszközt lehet forgalomba helyezni!

Safe Laser bérlés