BEMER matrac - alvóprogram

Miért hasznos a BEMER matrac használata? Az alvás az emberi élet fontos eleme, és elengedhetetlen a test és az agy regenerációjához. Az alvás minősége és mennyisége jelentős hatással van az életminőségre, az egészségre és a teljesítményre is. Az éjszakai órákban a testünk a vér nagy részét a belekbe, a májba és más fontos szervekbe irányítja. Ez a folyamat elősegíti a hormonok és az immunrendszer megfelelő működését, és lehetővé teszi a test számára, hogy regenerálódjon, megszabaduljon a méreganyagoktól, és feltöltődjön a következő napra. Ha a keringés nem megfelelő, a test nem tudja hatékonyan szétosztani ezeket a működéséhez szükséges létfontosságú anyagokat, ami a rossz minőségű alvás után észlelt fáradtsághoz vezet, amíg a test nem kapja meg a kellő pihenést. A jó alvásminőség nélkülözhetetlen az egészséges vérkeringés szempontjából, ami befolyásolhatja a munkavégzést, a hangulatot, a fizikai teljesítményt. Mind a BEMER Pro, mind a BEMER Classic, mind pedig a BEMER EVO képes a BEMER alvóprogram működtetésére, ami természetes módon képes javítani a mikrokeringést alvás közben.

Pihenés a nap végén - BEMER matrac

Fizikai igénybevétel esetén a vér nagy részét az izmok veszik fel, a legaktívabb immunrendszeri szervek, a belek és a vesék helyett. Még az egészséges és stresszmentes emberek is tapasztalnak olyan vérkeringési hiányosságokat napközben, amelyek éjszaka, pihenés közben lehetnek kiegyenlítve. Ha sok stressz éri, vagy krónikus betegségekkel küzd, nagy valószínűséggel nem lesz képes megfelelően kiegyenlítődni éjszaka, ami csökkenő fizikai és szellemi teljesítményhez, lassabb gyógyulási folyamatokhoz vezethet. Az egészséges alvás kulcsfontosságú az immunrendszeri aktivitással rendelkező szervekben tapasztalt vérkeringési hiányok zökkenőmentes kiegyenlítéséhez. Az alvászavarok esetén ez a kiegyenlítődés nem történik meg, ezért az alvás minőségének javítása létfontosságú.

A BEMER alvóprogram segíti az elalvást, bizonyítottan növeli az éjszakai mély alvási ciklusok számát és megkönnyíti a reggeli ébredést. A program hosszú távú használata esetén csökken a fertőzésre való hajlam, jelentősen megnő a reggeli vizelettel kiválasztott méreganyagok és savak mennyisége, ami javítja a szervezet anyagcseréjének kiválasztó funkcióját. A BEMER matrac kipróbálhatóvá teszi az alvóprogramot, ami növeli a nappali kezelések hatékonyságát, serkenti a regenerációs és helyreállító folyamatokat, ami különösen fontos a rehabilitálást igénylő, idősebb vagy fertőzésre hajlamos emberek esetében.

Az alvászavar

Sajnos egyre többen küzdenek alvászavarral, ami számos súlyos betegséggel összefüggésbe hozható, mint például hormonális, idegrendszeri, vérkeringési, depressziós vagy allergiás megbetegedések, sőt akár az öregedési folyamatot is felgyorsíthatja. Az emberek különböző problémákkal küzdenek, mint a nehezen elalvás, korán ébredés, felriadás kis neszre, vagy akár hosszabb ideig tartó álmatlanság. 

Az alváshiány hatással van az emberi teljesítőképességre, növeli a balesetek kockázatát, és gyengíti az immunrendszer működését. Kutatások igazolják, hogy a hosszú távú alvásmegvonás akár halálhoz is vezethet, és a kevés alvás növeli a stroke kockázatát is. Az inszomnia egy olyan állapot, amely legalább egy hónapon keresztül tart, és napközbeni mentális hiányosságokkal, stresszel és/vagy aluszékonysággal jár. Legalább egyharmad vagy akár a népesség 65-66 százaléka szenved álmatlanságban, ami súlyos hatással lehet az életminőségre és a mentális egészségre.

A kiváltó okok lehetnek a következők:

 • stresszes életvitel
 • nem megfelelő étkezés
 • túlzásba vitt élénkítőszer-használat
 • belső feszültség
 • endokrin problémák
 • vizelési problémák
 • légzőszervi problémák
 • szív-érrendszeri problémák
 • emésztési zavarok

Ezek tünetei:

 

 • hangos, horkolásokkal kísért alvás
 • felriadás
 • gyakori felébredés, átalvási gondok
 • alvajárás
 • nyugtalanító érzés a végtagokban
 • fogcsikorgatás
bemer matrac alvóprogram

IGAZOLT EREDMÉNYEK

Az EU-ban engedélyezett BEMER egy IIa osztályú (93/42/EEC) orvostechnikai eszköz (CE0483), amely az alvóprogramjával segítheti az elalvást és a nyugodt alvást. Ez lehetővé teszi a szervezet öngyógyító és regenerálódási folyamatainak elindulását.

A BEMER kezelési rendszer a komplementer gyógyászatban elterjedt és jól kutatott fizikai kezelési módszer. A szabadalmaztatott rendszer a mikrocirkulációval kapcsolatos legújabb kutatási eredményeket alkalmazza, hogy helyi és elsődleges szabályozási folyamatokat befolyásoljon. Ez lehetővé teszi a korlátozott vagy károsodott mikrocirkuláció stimulálását.

Az elmúlt két évtizedben több mint egy tucat publikáció jelent meg a BEMER-terápiáról, és négy tudományos tanulmány található a PubMed adatbázisában.

A BEMER terápia, azon belül is az egyedülálló BEMER alvóprogram rendszeres használata segíthet az alvászavarok kezelésében. Szervezetünk éjszaka a nappalitól eltérően végzi a szervezet vérelosztását. Ilyenkor próbál regenerálódni, az egyensúlyi vagy optimális működési állapotot visszaállítani. Ebben segít a BEMER matrac. Ez egy alapvető folyamat, ami ha jól működik, képes számos, a testünket és szervezetünket érintő problémát kezelni.​

A BEMER éjszakai regeneráló programja, (BEMER alvóprogram) bármelyik készülékhez tartozó BEMER matracra feküdve elvégezhető. 

A BEMER terápia, azon belül is az egyedülálló BEMER alvóprogram rendszeres használata segíthet az alvászavarok kezelésében. Szervezetünk éjszaka a nappalitól eltérően végzi a szervezet vérelosztását. Ilyenkor próbál regenerálódni, az egyensúlyi vagy optimális működési állapotot visszaállítani. Ebben segít a BEMER matrac. Ez egy alapvető folyamat, ami ha jól működik, képes számos, a testünket és szervezetünket érintő problémát kezelni.​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A BEMER éjszakai regeneráló programja, (BEMER alvóprogram) bármelyik készülékhez tartozó BEMER matrac -ra feküdve elvégezhető. 

bemer matrac bemer bérlés matrac terapia24

Alvászavar kezelése a BEMER matrac használatával

A BEMER éjszakai regeneráló programja, (BEMER alvóprogram) bármelyik készülékhez tartozó BEMER matracra feküdve elvégezhető. Elősegíti a minőségi alvást és így a regenerációt, valamint segít a méregtelenítésben és salaktalanításban. Ez a világon egyedülálló, szabadalmaztatott éjszakai regeneráló program, amely kizárólag a Bemer technológiában és terápiában található.

Kizárólag otthonában tudja megvalósítani a nappali kezeléseket kiegészítő BEMER alvóprogram használatát, így a BEMER bérlés vagy vásárlás lehet a megoldás ha szeretne megismerkedni az alvóprogrammal.

Call Now Button