terapia24-logo-fejlec

Vásárolj Safe Laser készüléket 0% THM-el!

Safe Laser 500 Infra ár ajándékok

Safe Laser 500 Infra

479 000 Ft

Safe Laser 500 Infra

A Safe Laser 500 Infra egy univerzális lágylézer készülék, melyre minden családnak szűksége van, nem csak mozgásszervi rendellenességek hatékony kezelésére alkalmas, hanem bőrproblémák és egyéb sérülések kezelésére is azonnali segítséget nyújt. Rendkívül erős, 500 mW infravörös lézerfényt bocsájt ki, 808nm-es hullámhosszon, amely hatékonyan hatol be a bőr és a szövetek mélyebb rétegeibe, 8 cm mélyen. A legjobb ár-érték arányú lágylézer készülék, amely kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és biostimuláló hatása miatt mélyebb rétegekben is. A Safe Laser 500 Infra és a Safe Laser 1800 Infra készülékek egységnyi területre jutó teljesítménye azonos, de a Safe Laser 1800 készülék felülete többszöröse a Safe Laser 500 készülék kezelési felületének, így ha nagyobb felületet szeretne kezelni, akkor a kezelés idő hatékonyabb a Safe Laser 1800 készülékkel.

Hatékony kezelési mélység: Élettartam: (üzemóra) Maximális teljesítmény: Teljesítmény sűrűség: Hullámhossz:
8 cm 10 000 óra 500 mW 160 mW / cm2 808 nm

Elbizonytalanodott? Próbálja ki akár az összes Safe Laser készüléket vásárlás előtt a Budapest, 9. kerület Páva utca 15-17. -ben található bemutatótermünkben. Kaució nélküli bérléssel is megismerkedhet a Safe Laser készülékekkel. Előre utalás esetén, vagy utánvétes fizetés esetén kéthetes bérleti díj beszámít a vételárba. Ha nincs lehetősége egy összegben kifizetni a lézer készüléket, akkor vásároljon 10 hónapos kamatmentes részletfizetéssel Cetelem online 0 THM-es áruhitel igénybevételével. Csak tegye be a kosárba a terméket és a fizetési opcióknál válassza ki az online áruhitel opciót. Ha elakad, hívja munkatársunkat.

Safe Laser 500 részletre vásárlás hitelreCetelem_logo_szines_CMYK-kicsi.jpg

 

A Safe Laser 500 Infra részletre is megvásárolható!
M
űszaki jellemzők:

Teljesítmény: 500mW folytonos (szórt sugárzás)
1-es osztályú lézergyártmány
Hullámhossz: 808nm (infravörös) + 4db 630nm LED
Akkumulátoros működés

Bizonytalan a készülékválasztásban? Ingyenes konzultáció keretében beszélje át munkatársunkkal a konkrét problémáját és azt, hogy melyik lágylézer készülék a legjobb választás Ön számára. Vásárlás előtt ki is próbálhatja a kiválasztott készüléket. A 2 hetes bérlés ára 100%-ban beszámít a vételárba, tehát a készülék megvásárlása nem lesz drágább annál, mint ha próba nélkül vásárolt volna, így vásárlási szándék esetén is javasolt a bérlés. Emellett nincs szükség kaucióra sem. A bérlés ideje alatt tapasztalt kollégánk megmutatja, hogyan kell használni a terméket, és személyes élményei alapján segít eldönteni, hogy a vásárlás mellett döntsön-e.

A z SL 500 egy kiválóan használható eszköz, amely számos területen nyújthat előnyöket és megoldásokat.

Néhány példa, hogy mire használható a Safe Laser 500 Infra lágylézer készülék:

  1. Orvosi alkalmazások: Terápiás célokra is használható, például a fájdalomcsillapításban, gyulladások kezelésében, sebgyógyulás elősegítésében vagy akár a bőr revitalizálásában.
  2. Sport és fizikai teljesítmény: Használata segíthet a sportolóknak gyorsabban regenerálódni, csökkenteni az izomfájdalmat és sérülések esetén elősegíteni a gyógyulást. Emellett javíthatja az izmok teljesítményét és a sportteljesítményt.
  3. Szépségipar: Alkalmas a bőr megújítására, a ráncok csökkentésére, a hegek halványítására és a pigmentfoltok kezelésére. Emellett segíthet a hajnövekedés serkentésében és a hajhullás csökkentésében.
  4. Fizioterápia és rehabilitáció: Hatékony eszköz a fizioterápiában, az izom- és ízületi problémák kezelésében, valamint a rehabilitációs folyamatok támogatásában. Segíthet a mobilitás helyreállításában és a gyógyulás felgyorsításában.
  5. Állatgyógyászat: A Safe Laser 500 Infra alkalmazása állatgyógyászati területen is előnyöket nyújthat, például sebek gyógyításában, ízületi problémák kezelésében vagy akár a kisállatok fájdalomcsillapításában.
  6. Otthoni használat: Az SL500 könnyen használható eszköz, amelyet otthon is alkalmazhatunk a mindennapi egészségünk és jólétünk támogatására. Például segíthet a fájdalomcsillapításban, az izomlazításban vagy a sebgyógyulásban.

Ezek csak néhány példa az SL 500 sokoldalú felhasználási területeire. Az eszköz hatékonyságát és előnyeit szakértő kollégák segítségével lehet a legjobban kihasználni, akik részletes tájékoztatást nyújthatnak az egyéni igényekre szabott használatról.

Amennyiben kevés ideje van a kezelésekre és szeretne ötször akkora kezelőfelületet, úgy önnek a Safe Laser 1800 készülék a jó választás.

epuljfel.hu

Tömeg 2 kg
Méretek 20 × 20 × 30 cm
Hatékony kezelési mélység:

8 cm

Élettartam (üzemóra):

10 000 óra

Teljesítmény sűrűség:

160 mW / cm2

Hullámhossz:

808 nm lézer

Maximális teljesítmény:

500 mW