Kapcsolat – Bármikor hívhat bennünket telefonon!

Kitöltheti a kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Bármikor hívhat bennünket telefonon, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt. (+36302128776) Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont, 1-2 órán belül garantáltan visszahívjuk és válaszolunk az összes kérdésére.

Telefonáljon bátran hétvégén és ünnepnapokon is!

Gyakran ismételt kérdések

 • Hogyan tudom megrendelni a bérlést? – Telefonon elegendő a bérleti szerződés elkészítéséhez szüséges adatok megadása, egyéb teendő nincs.
 • Tényleg nincs kaució? – Tényleg nem kérünk kauciót! Nincs semmilyen egyéb rejtett költség.
 • Hogyan tudom felmondani a határozatatlan idejű bérleti szerződést? – Telefonon is le tudja mondani a bérlést 5 napos felmondási határidővel.
 • Használhatom-e a BEMER terápiát fém implantátumokkal együtt? – Mivel a BEMER-specifikus jelet továbbító mágneses mező intenzitása alacsony, a BEMER terápia mindenfajta fém implantátummal együtt használható (sebészeti csavarok, lemezek, stb).
 • Mit érezhetünk a BEMER kezelés közben? – Egyes felhasználók enyhe melegséget vagy bizsergést éreznek. A legtöbben a kezelés után sokkal ellazultabbnak és erősebbnek érzik magukat. A BEMER által generált elektromágneses tér a hatását sejtszinten fejti ki, amelyet természetesen nem érzünk. Viszont a sejtek és szövetek jelentősen jobb oxigén ellátása következtében a sejtek biokémiai folyamatai aktivizálódnak, így az egész test energiaszintje növekszik.
 • Mennyi időn belül várható, hogy jelentkeznek a BEMER terápia eredményei? – A terápia időtartama nagyban függ a betegség súlyosságától, a beteg életkorától, a betegség időtartamától és az érintett személy egész életstílusától. A kezelés során észrevehető javulás a legtöbb embernél először négy-hat héten belül jelentkezik, amennyiben a kezelési programot rendszeresen és következetesen betartották.
 • Túllzásba vihetem a BEMER terápiát és ezzel károsíthatom a szervezetemet? –  BEMER terápia támogatja a szervezet gyógyító képességét, és stimulálással segíti az életkor vagy betegség miatt károsodott mikrokeringést. Egy „egészséges” szervezetben, ahol minden működik, a BEMER terápia képes stimulálni a vérkeringést, de nem tudja túlstimulálni, ezáltal pedig megerősítheti a szervezet szabályozó mechanizmusait és hosszabb ideig megőrizheti az egészségét (megelőzés). Egy „beteg” szervezetben a BEMER terápia stimulálja a mikrokeringést, és ezáltal a vérkeringést valamint a sejtek ellátását és salakanyag mentesítését, hogy ismét jól működhessenek.
 • Hogyan lehet hatékonyan támogatni a BEMER kezelést? – Az optimális folyadékegyensúly fenntartása érdekében igyon sok szénsavmentes vizet. Kövessen kiegyensúlyozott, egészséges étrendet, esténként ne fogyasszon nyers gyümölcsöt és zöldséget, és kerülje vagy csökkentse minimális szintre az alkohol- és nikotinfogyasztást, megelőzve ezzel a szervezet étrendi túlterhelését. Mozogjon sokat a szabadban anélkül, hogy a szervezetét túlterhelné (tartsa be az életkorának megfelelő pulzusszámot). Szükség szerint szedjen kiegészítő vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket; A lábgörcs gyakran a magnéziumhiány egyik jele, a kar görcs és a szívritmuszavar pedig Kalciumhiányra utalhat. A BEMER terápia alkalmazása közben lehetőleg kerülje a stresszt.hasznosított készülékeink közül választhat, érdeklődjön az aktuális készletről telefonon.

Az alábbi ellenjavallatokat figyelembe kell venni mielőtt elkezdi használni a Safe Laser készüléket:

 • Ismeretlen eredetű fájdalmas területet ne kezeljen!
 • A Safe Laser készülékek kivizsgált betegek esetén, orvos által diagnosztizált kórképekben alkalmazhatók.
 • Csak 18. életévét betöltött kompetens személy használhatja a lézereket.
 • Kisbabák és kisgyermekek esetében ne alkalmazza az orrnyálkahártya bevilágításának módszerét a relatívan túl erős fény miatt, ami a szemet irritálhatja!
 • Terhes nőknél az alhas és az orrnyálkahártya ill. csecsemőknél a nyitott kutacsok besugárzása tilos a vérbőség (esetleges veszélyes) fokozódása miatt!
 • Tilos a készülék használata súlyos véralvadási gondoktól szenvedő személyek esetében is!
 • Ne világítsa: a rosszindulatú daganatok területét, a pajzsmirigy és a mell területét, és a gombás bőrfelületeket.
 • Festékes anyajegyek direkt besugárzása veszélyes lehet, mivel rákmegelőző állapotnak minősül.
 • A lézerekkel szándékosan a szembe és a szemkörnyékére ne világítson!

A következő abszolút ellenjavallatokat kell figyelembe venni a BEMER terápia alkalmazása előtt, melyeket már az első telefonos kapcsolatfelvétel során is átbeszélünk:

 • Immunszuppresszív kezelés transzplantáció után
 • Immunszuppresszív kezelés allogén sejtátültetés vagy csontvelő-, ill. őssejtátültetés után
  Más, gyakran immunszuppressziót követelő betegségek esetén, pl. autoimmunmegbetegedések vagy dermatológiai megbetegedések, nem ellenjavallt a BEMER terápia.
 • A stimulációt végző aktív orvosi implantátumok (pl. szívritmus-szabályozók, defibrillátorok, agyi stimulátorok, izomstimulátorok) relatív ellenjavallatot képeznek. A BEMER terápia adjuváns alkalmazását meg kell beszélni a kezelőorvossal.
 • A gyógyszerek adagolására szánt aktív orvosi implantátumok (gyógyszerpumpák) abszolút ellenjavallatot képeznek és kizárják a BEMER terápia alkalmazását.

bemer bemer kezelés bemer matrac bemer terápia fülzúgás Csonttörés lombik Érszűkület Bemer B.SIT Használt BEMER készülék