BEMER bérlés, Classic és Pro Set

Bérlés kaució nélkül, azonnali átadással!

BEMER
Classic SET

bérlés

image/webp

70 000 Ft / 4 hét

 • B.BOX Classic- BEMER Classic vezérlőegység: egyszerűen kezelhető, nyomógombos készülék, terápiás hatása megegyezik PRO készülék hatásával.
  B.BODY (matrac) teljes test kezelőmodul a BEMER terápia legfontosabb kezelőegysége
 • B.SPOT (korong) precíz kezelőegység
 • B.PAD (sál) intenzív kezelőegység

BEMER
Pro SET
bérlés

image/webp

80 000 Ft / 4 hét

 • B.BOX Pro- BEMER Pro vezérlőegység- érintőképernyős, dupla jelgenerátorral rendelkező készülék, egyszerre tudja működtetni a BEMER matracot és egy intenzív kezelőegységet, felére csökkentve ezzel a kezelés időtartamát.
 • B.BODY (matrac) teljes test kezelőmodul, a BEMER terápia legfontosabb kezelőegysége
 • B.SPOT kis területű, célzott kezeléshez
 • B.PAD (sál) nagyobb terület célzott kezeléséhez
 • B.LIGHT (fényterápiás applikátor) a bőr kezeléshez. A B.LIGHT hatása a safe laser készülék hatásával hasonlítható össze.

BEMER terápia alkalmazási területei, a zavart mikrokeringés javítása

bemer matrac bemer bérlés bemer terápia bemer

A BEMER terápia segíthet a legkisebb erek vérellátási zavarai esetén, és ezzel az egész szervezet hatékony támogatójává válhat. Minden olyan alkalmazási területre, ahol a korlátozott mikrokeringés felelős a közérzeti zavarokért.

A BEMER terápia alkalmazása olyan betegségek esetén ajánlott, amelyek vérellátási zavarokkal járnak. Különösen hatékony sebgyógyulási zavarok esetén, beleértve a törések gyógyulási zavarait is. A BEMER fizikai érterápia elősegítheti a legkisebb véredények vérellátását, és támogatja a sejtek oxigénellátását. A mikrokeringés serkentése segíthet a testünknek a gyógyulási folyamatokban, vagy az aktuális egészségi állapotunk fenntartásában és megerősítésében. A vérkeringés támogatásával elősegítheti azt, hogy az összes tápanyag eljusson oda, ahol szükség van rájuk. 

Miért előnyös a bérlés?

 • Otthonában, kényelmesen alkalmazhatja a BEMER terápiát, nem kell kezelőhelyre járni, így időt és utazási költséget takaríthat meg. Naponta akár háromszor, négyszer is használhatja, így gyorsabban regenerálódik.
 • Műtétek, balesetek után gyorsabban visszakaphatja régi életét, csonttörések gyorsabban gyógyulhatnak.
 • Mivel a BEMER kezelés hatása 10-12 óra, így a 24 órás terápiás hatás a legegyszerűbben bérléssel, otthoni használattal biztosítható.
 • Bármekkora a család, mindenkit megtanítunk a készülék használatára, cél, hogy minél többen használják a készüléket.
 • A BEMER bérlés kiváló kipróbálási lehetőség ha vásárlási szándékkal rendelkezik. Bérlőink számára felajánljuk, hogy kedvezményes áron megvásárolhatják az általuk bérelt készüléket is.
 • A rossz minőségű alvás gyakran a rossz vérkeringés tünete. Kizárólag otthonában valósítható meg a BEMER alvóprogram használata. Könnyebben el tud aludni, csökkennek az alvási problémák, mindez időveszteség nélkül. Miközben Ön alszik, a BEMER matrac használatával jobb alvásminőség érhető el. Az alvópogram bemutatása egy külön fejezetet érdemel…
BEMER alvóprogram:

Éjszaka a szervezet a vér nagy részét a bélrendszerbe, a májba és más létfontosságú szervekbe irányítja. A hormonok és az immunrendszer működését elősegítő anyagok megnövekedett mennyisége segít a szervezet helyreállításában, segít megszabadulni a salakanyagoktól, és segít megújulni a következő napra. Ezek a létfontosságú anyagok a véráramon keresztül jutnak el a rendeltetési helyükre. Tehát ha rossz a keringés, akkor a szervezet nem tudja olyan hatékonyan elosztani ezeket az anyagokat. Az eredmény az a fáradt érzés, amely egész nap követi a rossz minőségű alvást, mindaddig amíg minőségi pihenést nem kap a szervezet. Egészséges véráramlás nélkül nincs jó minőségű alvás, és ez befolyásolhatja a munkáját, hangulatát, fizikai teljesítményét. A BEMER alvóprogrammal mind a BEMER Pro készülék, mind pedig a BEMER Classic készülék alvás közben, természetes módon, tudja javítani a mikrokeringését. Fizikai megterheléseknél, az immunológiailag legaktívabb szerveink, a belek és vesék helyett a keringő vérmennyiség nagy részét az izmok kapják. Könnyű belátni, hogy a teljesen egészséges és stresszmentes embereknél is keletkeznek olyan vérellátási hiányosságok a nap folyamán, ami az éjszakai, pihenési fázisban tud(na) kiegyenlítődni. Ha sok stressz éri, vagy krónikus betegségei vannak, akkor nagy esély van rá, hogy nem történik meg éjszaka a megfelelő kiegyenlítődés, aminek a következménye egy tovább romló fizikai és szellemi teljesítőképesség, rosszabbodó gyógyulási folyamatok. Az egészséges alvás a kulcs az immunológiailag aktív szervekben fennálló vérkeringés hiányok zavartalan kiegyenlítődéséhez. Alvási zavaroknál ez a kiegyenlítődés nem történik meg, így az alvás minőségének javítása kulcsfontosságú. BEMER alvóprogram megkönnyíti az elalvást, bizonyítottan növeli az éjszakai mélyalvási fázisok számát és megkönnyíti a reggeli ébredést. Az alvóprogram hosszú távú használata esetén csökken a fertőzésekre való hajlam, jelentősen megnő a reggeli vizelettel távozó salakanyagok, savak mennyisége, tehát javul a szervezet anyagcsere termékeinek kiválasztása. BEMER bérlés esetén az alvóprogram a nappali kezelések hatékonyságát növelve stimulálja a regeneratív és helyreállító folyamatokat, aminek különös jelentősége van a rehabilitálandó és idősebb vagy fertőzésre hajlamos emberek esetében.