terapia24-logo-fejlec

Vásárolj Safe Laser készüléket 0% THM-el!

Safe Laser kontraindikációk, ellenjavallatok

Safe Laser Kontraindikációk, ellenjavallatok: A Safe Laser készülékek kivizsgált betegek esetén, orvos által diagnosztizált kórképekben alkalmazhatók, és javasoljuk, csak 18. életévét betöltött kompetens személy használj a lézereket.
Ismeretlen eredetű fájdalmas területet ne kezeljen.

Kisbabák és kisgyermekek esetében ne alkalmazza az orrnyálkahártya bevilágításának módszerét a túl erős fény miatt, ami a szemet irritálhatja.

Terhes nőknél az alhas és az orrnyálkahártya ill. csecsemőknél a nyitott kutacsok besugárzása tilos a vérbőség (esetleges veszélyes) fokozódása miatt.

Tilos a készülék használata súlyos véralvadási gondoktól szenvedő személyek esetében.

A lágylézer terápia alkalmazásakor vegye figyelembe az alábbi ellenjavallatokat:

A Safe Laser kezelés általában biztonságos és hatékony, de vannak bizonyos kontraindikációk, amelyek esetén nem ajánlott alkalmazni. 

  1. Terhesség: A terhes nők hasának és a medence területének besugárzása kerülendő. A terhesség alatt a hormonális változások és a bőr érzékenysége miatt a lézerkezelés kockázatos lehet a magzatra és az anyára nézve is. 

  2. Szoptatás: A szoptató anyáknak is kerülniük kell a Safe Laser készülék alkalmazását, mivel a lézeres kezelés során bizonyos anyagok felszabadulhatnak, amelyek az anyatejbe kerülhetnek és befolyásolhatják a csecsemőt.

  3. Rák vagy daganatos betegség: A Safe Laser alkalmazása nem ajánlott olyan területeken, ahol a bőrön daganatok vagy rákos sejtek találhatók, mivel a lézeres energia hatással lehet ezekre a sejtekre és súlyosbíthatja a betegséget.

safe laser kontraindikációk ellenjavallatok nem átverés

Safe Laser kontraindikációk - Ne világítsa:

 • A rosszindulatú daganatok területét
 • A pajzsmirigy és a mell területét
 • Beültetett pacemaker területét
 • A gombás bőrfelületeket
 • Festékes anyajegyek direkt besugárzása veszélyes lehet, mivel rákmegelőző állapotnak minősül
 • Lézerekkel szándékosan a szembe és a szemkörnyékére ne világítson 

 

A Safe Laser nem átverés. Ferenc pápának már segített a lágylézer terápia. Győződjön meg róla ön is, próbálja ki 2 hetes bérlés keretében a Safe Laser készüléket.

Safe Laser Ellenjavallat

Tilos a Safe Laser használata súlyos véralvadási gondoktól szenvedő személyeknél. Terhes nőknél az alhasi besugárzás tilos. Soha ne kezeljük magunkat pontos orvosi diagnózis nélkül, mert a Safe Laser a fájdalmat csökkentheti, de a probléma okát nem mindig tudja megszüntetni és átmenetileg elfedhet komolyabb betegségeket!