Sportsérülések kezelése Safe Laser készülékkel

A Safe Laser 500, vagy a Safe Laser 1800 lágylézer készülék lézersugarai a szövetekbe is képesek behatolni, ezáltal célzott hatást fejtenek ki a szövetek mélyebb rétegeiben is. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, biostimulációs hatásuknak köszönhetően a szövetek is regenerálódni kezdenek, ami gyorsítja a sportsérülések utáni regenerációt.

Az állóképesség fokozása, teljesítményoptimalizálás, sportsérülés utáni rehabilitáció és regeneráció területén egyaránt segítséget nyújt a Safe Laser. Az elmúlt évtizedekben a sportorvosok a lágylézereket főleg a sportsérülések kezelésére alkalmazták, de a legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy a lézeres kezelés más területeken is rendkívül hatékony.

Lágylézer a sportban:

Sportsérülés kezelése, rehabilitációja Safe Laser készülékkel

A lézerfény fontos élettani hatása a gyulladás csökkentése, a traumás sérülések következtében kialakuló duzzanat és ödéma gyógyulásának elősegítése, továbbá az akut illetve krónikus fájdalmak hatékony csillapítása.
További előnyös hatás a hámsérülések, operáció utáni sebek, csonttörések, szalag- és izomszakadások gyógyulásának elősegítése.

A kutatások és a nagyszámú esettanulmányok megmutatták, hogy a sportsérülések kezelése Safe Laser lágylézer terápiával jelentősen gyorsítja a gyógyulás idejét, javítja a rehabilitáció eredményességét és csökkenti az újabb sérülés esélyét. 

Sportsérülések kezelése Safe Laser készülékkel
Sportsérülések kezelése Safe Laser lágylézer használatával

Regeneráció

A sportmozgás utáni lézerbesugárzás elősegíti az izmok, szalagok gyorsabb regenerálódását. Gyorsítja a tejsav lebomlását, csökkenti az izomláz mértékét.

Különösen ajánlott sorozatos terheléssel járó sportágaknál.

Sportsérülések, állóképesség fokozása

Az edzések, versenyek előtti infravörös (808-830nm) lézerbesugárzás, javítja az izmok teljesítő képességét, késlelteti az izomfáradtság kialakulását és szignifikánsan csökkenti a tejsav koncentrációt, mindezek által nő állóképesség. A Sportsérülések kezelése mellett a Safe Laser készülék jó megoldást jelenthet az állóképesség fokozására is.

Teljesítmény optimalizálás

A sportolás előtti lézerbesugárzás javítja az izomsejtek mitokondriumfunkcióját, ezzel elősegíti a hatékonyabb oxigénellátást. Ezen felül a lézerfény hatására javul az izmok vérellátása is, fokozódik a mikrócirkuláció és a tápanyagellátás.

Call Now Button