A lágylézer kezelés előnyei

A lágylézer kezelés könnyen végezhető az Ön otthonában is a Safe Laser 150, Safe Laser 500 vagy SL 1800-as készülékkel.

A lézerek biológiai hatásukat tekintve két nagy csoportba oszthatók:
Nagy teljesítményű = „keménylézerek” – sebészeti lézerek 
Kis teljesítményű = „lágylézerek” – gyógyhatású lézerek
A lágylézereknél a lézerfény fotokémiai hatását használják fel a jótékony biológiai folyamatok beindításához.
A lágylézer kezelés nem csak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem összetett biológiai-kémiai folyamatok eredményeként sok esetben az okokat is megszünteti.

A lágylézer kezelés három alapvető gyógyító hatással van az emberi szervezetre:

  • Fájdalomcsillapító

  • Gyulladáscsökkentő 

  • Biostimulációs hatás – Serkenti (stimulálja) a test öngyógyító képességét! 

 

Szervezetünkben a lézerfény aktivál bizonyos enzimfolyamatokat, melyek beindítják az ATP-termelődést. Az ATP (adenozin-trifoszfát) az egyetlen és legfontosabb formája az energiának, mely működtet minden kémiai reakciót, a szervezet minden sejtjében. A megnövelt energiatermelés következménye a sejtek hatékonyabb (anyagcsere) működése és a gyorsabb regenerálódás, ezáltal a betegségek gyógyulási ideje lerövidül.

A lágylézer kezelés nem csak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem összetett biológiai-kémiai folyamatok eredményeként sok esetben az okokat is megszünteti.

A Safe Laser készülékek 2 csoportra oszthatók:

A lézertechnológia számos területen felhasználható, köztük a lágylézer terápiában is. A lágylézer kezelés vagy a hideg lézer terápia alacsony energiaszintű lézerek alkalmazását jelenti a sejtek stimulálására. Az alábbiakban felsorolok néhány előnyt, amelyeket a lágylézer terápia nyújthat.

lágylézer kezelés

Előnyök, melyeket a lágylézer kezelés nyújthat:

  1. Fájdalomcsillapítás: A lágylézer terápia hatékony lehet a fájdalom csökkentésében. A lézer energiája segíthet enyhíteni az akut és krónikus fájdalmat, például az izomfeszültséget, az ízületi fájdalmat, a fejfájást vagy a hátfájást.

  2. Gyulladáscsökkentés: A lágylézer terápia gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Az alacsony szintű lézerenergia beavatkozik az immunrendszerbe, és segíthet csökkenteni az gyulladásos folyamatokat a testben. Ez különösen hasznos lehet ízületi gyulladás, tendinitisz vagy más gyulladásos állapotok esetén.

  3. Gyógyulás elősegítése: A lágylézer kezelés serkenti a sejtek regenerálódását és gyógyulását. A lézerenergia segíthet felgyorsítani a sebgyógyulást, a sebek záródását, a szövetek regenerálódását és a sejtek működésének helyreállítását.

  4. Szöveti rugalmasság növelése: A lágylézer terápia segíthet növelni a szövetek rugalmasságát. Ez különösen hasznos lehet az izomfeszültség vagy az ízületek merevsége esetén, és javíthatja a mozgékonyságot és a test teljesítményét.

  5. Mellékhatások minimalizálása: A lágylézer terápia általában biztonságos, és minimális mellékhatásokkal jár. A kezelés nem invazív, nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget, és általában jól tolerálható

 

Állati_mitochondrion_diagram
Adenosine-triphosphate-anion-3D-gömbök
Call Now Button