terapia24-logo-fejlec

Vásárolj Safe Laser készüléket 0% THM-el!

Safe Laser 1800 bérlés vásárlás ajándékok

Safe Laser 1800 Infra

1 299 000 Ft

Safe Laser 1800 Infra

1 299 000 Ft

A Safe Laser 1800 Infra a legerősebb Safe Laser készülék, a Safe Laser termékcsalád prémium terméke. Az 1800 mW teljesítménye miatt a lágylézerek felső kategóriájában foglal helyet. Számos klinikai tanulmány és gyakorlati tapasztalat is azt mutatja, hogy ezzel a teljesítménnyel már kiváló eredményeket lehet elérni a fájdalomcsillapításban, akkor is ha az ennél kisebb teljesítményű lézerek hatástalanok voltak. A térdízületi fájdalmaknál a Safe Laser 1800-as  nagy teljesítményű infravörös lézerrel hasonló eredményt lehet elérni mint a szteroidos kezeléssel. A készülék infravörös lézerfénye 10 cm-es mélységben is érvényesül, így kiválóan használható például komolyabb mozgásszervi betegségek terápiájában is, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatásával gyorsítja az izmok, inak ízületek gyógyulását. A Safe Laser 1800 készülék nagy teljesítménye miatt olyan biokémiai folyamatokat is be tud indítani, amely már az ízületi porcfelszínek és porcok regenerálására is alkalmas.

Hatékony kezelési mélység: Kezelőfelület mérete: Élettartam: (üzemóra) Maximális teljesítmény: Teljesítmény sűrűség: Hullámhossz:
10 cm 12,5 cm2 10 000 óra 1800 mW 160 mW / cm2 808 nm

Bizonytalan? Próbálja ki vásárlás előtt a 9. kerület Páva utca 15-17. -ben található bemutatótermünkben.  A lágylézer terápia kipróbálása előtt szeretné megtudni, hogy mik a terápia ellenjavallatai? Érdekli, hogy konkrétan az Ön problémáira használható-e a valamelyik Safe Laser? Ingyenes tanácsadásért hívja hétvégén is elérhető ügyfélszolgálatunkat 8-20 óráig, vagy látogasson el bemutatótermünkbe.  Kaució nélküli Safe Laser bérlés szolgáltatásunk igénybevételével is megismerkedhet a Safe Laser termékekkel. Egyösszegű fizetés esetén kéthetes bérleti díj beszámít a vételárba. Vásárolhat 10 hónapos kamatmentes részletfizetéssel is Cetelem online 0 THM-es áruhitel igénybevételével. Csak tegye be a kosárba a terméket és a fizetési opcióknál válassza ki az online áruhitel opciót. Ha elakad, hívja munkatársunkat.

Safe Laser 1800 részletre vásárlás hitelreCetelem_logo_szines_CMYK-kicsi.jpg

 

 

A Safe Laser 1800 Infra részletre is megvásárolható!
Műszaki jellemzők:

 • Teljesítmény: 1800mW folytonos  (szórt sugárzás)
 • 1-es osztályú lézergyártmány
 • Hullámhossz: 808nm (infravörös) + 1db 630nm LED
 • Nagy kezelő felület: 12,5 cm2
 • Akkumulátoros működés

Szeretné vásárlás előtt kipróbálni a legerősebb Safe Laser készüléket, a leghatékonyabb otthon is használható lágylézer készüléket? Ismerkedjen meg a termékkel a 2 hetes bérlés keretében. A 2 hetes bérlés ára beleszámít a vételárba, így semmivel sem lesz drágább a készülék vételára, ha a kaució nélküli, 2 hetes bérlés szolgáltatásunkkal próbálná ki a terméket. A bérlés ideje alatt szakértő kollégánk megtanítja a készülék használatát és személyes tapasztalata alapján tud dönteni a vásárlásról.

Safe Laser 1800 Infra felhasználási területi:

 1. Orvosi alkalmazások: Az SL1800 ideális eszköz az orvosi területen, például a fájdalomcsillapításban, a gyulladások kezelésében, a sebgyógyulás támogatásában vagy akár a sérülések regenerálásában. A magas teljesítménye lehetővé teszi a mélyebb rétegek hatékony kezelését.
 2. Sportteljesítmény: A Safe Laser 1800 Infra használata segíthet a sportolóknak gyorsabban regenerálódni, csökkenteni az izomfájdalmat és az ízületi gyulladást. Emellett növelheti az izmok teljesítményét és a sportolók teljesítőképességét.
 3. Fizioterápia és rehabilitáció: Az eszköz hatékony segítséget nyújthat a fizioterápia és a rehabilitáció terén. Mélyreható hatása segíthet az izmok és az ízületek gyógyulásában, a mobilitás helyreállításában és a fájdalom enyhítésében.
 4. Szépségipar: Felhasználható a szépségiparban is. A magas teljesítményű lézer hatékonyan csökkentheti a ráncokat, a hegeket, a pigmentfoltokat és a bőrhibákat. Emellett serkentheti a kollagén termelést és elősegítheti a fiatalos bőr megőrzését.
 5. Állatgyógyászat: A Safe Laser 1800 Infra hasznos eszköz az állatgyógyászatban. Az erős teljesítményének köszönhetően hatékonyan alkalmazható sebek gyógyítására, ízületi problémák kezelésére vagy akár a háziállatok fájdalomcsillapítására.
 6. Otthoni használat: Az SL 1800 könnyen használható eszköz otthoni felhasználásra is. Segíthet a fájdalomcsillapításban, az izomlazításban, a sebgyógyulásban vagy akár az egészséges bőr fenntartásában.
 7. Dermatológiai kezelések: Kiválóan alkalmazható különböző dermatológiai problémák kezelésére. Az eszköz hatékonyan kezelheti az akné hegeket, a rosaceát, a pigmentációs elváltozásokat és az érrendszeri elváltozásokat. A magas teljesítményű lézer mélyen behatol a bőrbe, elősegítve a kívánt eredményeket a bőr megújítása és javítása terén.

 

Tömeg 2 kg
Méretek 20 × 20 × 30 cm
Hatékony kezelési mélység

10 cm

Kezelőfelület mérete:

12,5 cm2

Hullámhossz:

808 Nm

Élettartam (üzemóra)

10 000 óra

Maximális teljesítmény:

1800 mW

Teljesítmény sűrűség:

160 mW / cm2